Bongasin reseptin joskus Pirkan sivuilta ja tältä se näyttää:
1 prk (250g) maitorahkaa
3 kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1/4 tl suolaa
Sitten vain kaikki ainekset sekaisin, n. 10 min. turvotus, nokare voita tai muuta rasvaa pannulle ja paistamaan!
Letuista tulee normaalia lettuja paksumpia (pannukakkumaisia) joten niitä on helpompi käännellä. Tästä ominaisuudesta tykkään erityisesti, sillä normaalit letut tuntuvat useimmiten hajoavan käännettäessä. Enkä uskalla heitellä vaikka kovasti haluaisin!
Taikinasta tulee neljä isoa lettua. Tarjoilin pakastemansikoiden, banaanin ja vaniljarahkan kera. Maustettu rahka toimii hyvin kerman/jäätelön terveellisempänä korvikkeena. Vähän vielä siirappia päälle ja avot! Helppoa ja niin hyvää.
heippa, vehnäjauhot voi korvata myös peruna- ja täysjyväkaurajauhoilla, kumpaakin puolet ja puolet. Maistuu samalta, mutta nyt resepti on luont. glut. ja kuituakin saa! :p
VastaaPoistaHei!
VastaaPoistaKiitos vinkistä, täytyy laittaa testiin joku kerta :)
Blogissasi on monta herkullisen näköistä reseptiä! Oletko kuullut reseptisivustosta Etsiresepti.fi?
VastaaPoistaJos olet kiinnostunut saamaan enemmän liikennettä tai muuten vain haluat löytää hyviä reseptejä, suosittelen että lähdet ilmaiseksi mukaan Etsiresepti.fi hakemistoon: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen
Konsepti on jo olemassa monissa Euroopan maissa, ja meidän kauttamme blogit saavat viikottain jopa tuhansia vierailijoita.
Ystävällisin terveisin,
Etsiresepti.fi